Place du Centre

PDC-4Te-13-WEB.jpg

A Swing Space to Stimulate Vision and Engage the Mind
Two floors of office space at Place du Centre in Gatineau are a perfect example of how a large-scale Government of Canada new GC Workplace fit-up has transcended predictable standards—by captivating the senses with bold colours, unique themes, custom forms and refined textures.

Distinguishing Features: a swing space with an unassigned work style and multipurpose furnishings, four zones with separate colour themes, wayfinding signage, a large kitchen with colourful pendant fixtures and a custom wood slat wall, suspended acoustical blades, full glass walls with frosted glazing, collaborative spaces along the perimeter with access to natural light, and a panoramic view overlooking Hull, the Ottawa River and Parliament Hill

PDC-4Te-01-WEB.jpg
PDC-4Te-11-WEB.jpg
PDC-4Te-08-WEB.jpg
PDC-4Te-05-WEB.jpg
PDC-4Te-17-WEB.jpg
PDC-4Te-07-upscaled-WEB.jpg
PDC-4Te-14-WEB.jpg

Other Featured Projects